Groots Motorparadijs in Zwolle

PERSBERICHT

Groots motorparadijs voor de echte motorliefhebber in IJsselhallen Zwolle!

Zwolle, 19 januari - Op zaterdag 29 en zondag 30 januari staan de IJsselhallen Zwolle volledig in het teken van het succesvolle Motorcycle Event. Op een vloeroppervlakte van maar liefst 18.000 m² presenteren bijna 150 bedrijven hun motorproducten en diensten aan de bezoeker. Het Motorcycle Event beleeft dit jaar haar 2e editie en belooft een groot succes te worden. Alle ingrediכnten voor een succesvol evenement zijn aanwezig, waarbij een zeer divers aanbod van producten en diensten, het sportieve vermaak en een gezellige sfeer de hoogste prioriteit heeft.

Motorplezier onder één dak
Exposanten van het Motorcycle Event zijn importeurs en dealers van nieuwe יn gebruikte motoren voor ieder type motorrijder en leveranciers van motorgerelateerde producten en diensten zoals kleding, helmen, onderdelen, vakanties, verzekeringen, accessoires en nog veel meer. De bedrijven zijn afkomstig uit het hele land en daarmee maakt het Motorcycle Event al in het tweede jaar een enorme groei door. Bedrijven die onder andere aanwezig zijn tijdens het Motorcycle Event zijn Oude Monnink, TT Motoren, Suzuki Nederland, BMW Motor Centre Twente, Eurol, Ten Kate Motoren, Schuring Tourmasters, Six Center Motoren en de Regiopolitie IJsselland die onder andere staat met een lasergun ter demonstratie.

Activiteiten
Tijdens het Motorcycle Event worden tal van activiteiten op motorgebied georganiseerd. Over de gehele dag zal een spectaculaire modeshow te zien zijn waar de kledinglijnen en accessoires van verschillende dealers geshowd worden. Op het podium is een doorlopend programma met teampresentaties, verlotingen, bodypaint en interviews. Zo zal Arjan Brouwer geןnterviewd worden over zijn Paris-Dakar rally en zal hij aanwezig zijn met zijn motoren. Verder kunnen bezoekers zich vermaken bij het minibikes parcours, de trial demonstraties en de spectaculaire steile wand. Tevens wordt er een speciale pitstraat gemaakt waar verschillende nationale raceteams zich aan het publiek presenteren.

www.motorexpo.nl

De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt 8,00. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (onder begeleiding) bedraagt de toegangsprijs 4,00. Voor kinderen tot 4 jaar (onder begeleiding) is de toegang gratis.