Het Motorcycle Event komt naar u toe

Het Motorcycle Event komt naar u toe!


Het succesvolle Motorcycle Event staat weer vast op de evenementenkalender en wordt georganiseerd in de IJsselhallen Zwolle én de Groenoordhallen Leiden. Kortom: het motorcycle Event komt naar u toe!!

Het Motorcycle Event is voor u de mogelijkheid om uw producten en/ of diensten onder de aandacht te brengen bij een groot, geďnteresseerd en doelgericht publiek. Alle ingrediënten voor een groot succes zijn wederom aanwezig! Gaat u van uw kijkers kopers maken?

Bij het Motorcycle Event bent u aan het juiste adres. De eerste editie van het Motorcycle Event is inmiddels een feit en een groot succes gebleken. Door onze ervaring van afgelopen jaar staat de organisatie weer garant voor twee zeer succesvolle evenementen, waarbij een divers aanbod van producten en diensten, het sportieve vermaak en een gezellige sfeer de hoogste prioriteit heeft.

Exposanteninformatie

De organisatie wil uw deelname aan het Motorcycle Event zo makkelijk mogelijk maken en biedt u daarom de mogelijkheid te kiezen uit:

  • Huur kale vloeroppervlakte
  • Huur vloeroppervlakte inclusief vloerbedekking en kraam met dekzeil
  • Huur compleet opgebouwde stand

Een groots opgezette publiciteitscampagne zorgt ervoor dat het Motorcycle Event, gedurende twee dagen, druk bezocht wordt door een groot aantal doelgerichte bezoekers. In samenwerking het Kicxstart, Nederlands grootste sportieve motorblad, wordt een speciale beursspecial uitgebracht met advertenties, beursnieuws en interviews. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het Motorcycle Event middels advertenties, reclame op radio en TV, flyers, posters en displays.