Route IJsselhallen

Door het aanleggen van de plusstroken op de A28 - van maart tot en met december 2004 - worden sommige op- en afritten afgesloten. Om precies te zijn:

Van maart tot juni wordt op de weghelft richting Amersfoort de oprit Zwolle Noord afgesloten, en de afrit Zwolle Centrum. Van juni tot december wordt op de weghelft richting Meppel de oprit Zwolle Centrum afgesloten, en de afrit Zwolle Noord. Voor actuele informatie over de verkeerssituatie op de A28 kunt u terecht op www.a28zwolle.nl.

De IJsselhallen Zwolle ligt op ongeveer 100 km afstand van Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Enschede, Leeuwarden en Groningen. Doordat het complex direct gelegen is aan de A28, is het vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar. Neem vanaf de A-28 de afslag Zwolle-Centrum en volg de ANWB-borden IJsselhallen-Zwolle. Op het afgesloten parkeerterrein zijn 3.000 parkeerplaatsen

(Inter)nationaal bereikbaar Vanaf Luchthaven Schiphol/Amsterdam Airport vertrekken ieder half uur treinen naar het NS station Zwolle. Het IJsselhallen-complex ligt op tien minuten loopafstand van het station.
 Route Groenoordhallen

Per Auto of Motor

Vanuit de richting Rotterdam-Den Haag (A4). U rijd vervolgens langs trouwpak Rotterdam en neemt u de afslag Hoogmade/Leiderdorp/Leiden-Noord (afslagnr.6) Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (N446) Na de passage over de rijksweg A4 gaat u bij de stoplichten rechtdoor. Bij de eerste kruising (rotonde) gaat u linksaf (N445) Na het passeren van de brug over de rivier de Zijl (aan de linkerzijde van de weg ziet het LOI-gebouw) rijdt u via de Willem de Zwijgerlaan Leiden binnen. Bij het 4e stel stoplichten gaat u rechtsaf de Gooimeerlaan op. Direct na het passeren van het benzinestation (Shell) gaat u linksaf de Hallenweg op en rijdt u het parkeerterrein van de Groenoordhallen op.

Vanuit de richting Amsterdam, Amstelveen en Schiphol (A4) Neemt u de afslag Roelofarendsveen (afslagnr. 5) Onder aan de afrit gaat u rechtsaf de N445 op. Deze weg volgt u. Na het passeren van de brug over de rivier de Zijl rijdt u via de Willem de Zwijgerlaan Leiden binnen. Voor de verdere route zie hierboven.

Vanuit de richting Den Haag-Centrum, Wassenaar (A44) Neemt u de afslag Leiden/Katwijk (afslagnr. 8). Bij de stoplichten gaat u rechtsaf de Plesmanlaan op. U volgt deze weg tot u onder het spoorwegviaduct doorrijdt. Bij de Stoplichten direct na dit viaduct gaat u linksaf de "Stationstunnel" in. Bij het tweede stel stoplichten gaat u rechtsaf de Willem de Zwijgerlaan op. Bij het tweede stoplicht op deze laan gaat u linksaf de Gooimeerlaan op. Voor de verdere route zie hierboven.

Vanuit Utrecht, Woerden, Bodegraven, Alphen a/d Rijn (N11) Vanaf de A 12 neemt u de afslag Bodegraven en rijdt u via de N11 (vanaf Alphen a/d Rijn het nieuwe gedeelte 4 baans!!!!) naar Leiden/Leiderdorp. U rijdt via de Willem van der Madeweg en de Hoge Rijndijk Leiden binnen. Bij het 2e stel stoplichten gaat u rechtsaf via de Stierenbrug over de rivier de Rijn Leiderdorp in (Persant Snoepweg). U volgt de richting Leiden-Noord, Oegstgeest en Ziekenhuizen (H). Bij het 2e stel stoplichten gaat u linksaf het Engelendaal op. Aan het einde van deze weg gaat u linksaf een klein stukje de N445 op. Via de brug over de rivier de Zijl rijdt u op de Willem de Zwijgerlaan weer Leiden binnen. Voor de rest van de route zie hierboven.

Met Openbaar Vervoer.

U komt met de trein Vanaf de stadszijde van het station Leiden-Centraal liggen de Groenoordhallen op circa 10 minuten loopafstand. Komende vanuit Leiden CS gaat u linksaf het Stationsplein op. Dit plein gaat over in de Schipholweg. Aan het einde van deze weg gaat u rechtsaf de Willem de Zwijgerlaan op. Na circa 100 meter ziet u de Groenoordhallen aan de linkerzijde van deze laan liggen.

Busverbindingen Vanaf Leiden CS zijn de Groenoordhallen per bus bereikbaar met de lijnen 39, 45, 48 en 249 van de vervoersmaatschappij Connexxion. Vanaf de Groenoordhallen rijden dezelfde buslijnen naar Leiden CS.

Download de NS reisplanner app voor meer informatie